Prodej, vývoj a servis dronů

Prodej

Jako první v České Republice jsme Vám nabídli ucelený sortiment bezpilotních prostředků a příslušenství. Nabízíme kompletní sortiment nejvetětšího výrobce dronů na světě DJI. Zastupujeme v ČR výrobce heavy lift rámů koptér Gryphon Dynamics, výrobce kamerových stabilizovaných hlav Gremsy a zobrazovací techniky Lilliput a také sortiment dalších značek. Pomůžeme Vám s výběrem i prvotním zaškolení.

PŘEJÍT NA E-SHOP

DRONY PRO ZAČÍNAJÍCÍ PILOTY

Prodej hobby dronů

Pro začínající piloty, kameramany, cestovatele a průmyslové badatele nabízíme kompletní hobby řadu produktů DJI, mezi které patří především produktová řada dronů DJI Phantom a DJI Mavic. Zákazník si u nás nekupuje jen dron, ale podporu a opravdové fundované informace v oblasti bezpilotních prostředků. Můžeme Vás naučit létat, ukážeme jak vhodně pracovat s kompozicí při leteckých záběrech, správné nastavení kamery, jak aplikovat a maximálně využít daný typ dronu nejen pro filmové aplikace a spoustu dalších ucelených vědomostí.

A když zrovna nepotřebujete nový dron, tak se můžete kdykoliv stavit nás pozdravit a získat nové informace v oblasti bezpilotních prostředků.

DRONY PRO PROFESIONÁLNÍ použití

Prodej profesionálních dronů

Preciznost, znalosti z aplikovaného letectvi, elektroniky a konstrukce, profesionální přístup - to jsou naše základní vlastnosti, které nám umožnili stát se profesionálními dodavateli Ready-to-fly dronů v České Republice a evropských zemích. Jsme prukopnící v oblasti využití bezpilotních prostředků v ČR a realizovali jsme konstrukce prvních oktokoptér ve střední Evropě, které byly schopny létat s filmovými kamerami RED EPIC, aplikace  prvních termokamer na bezpilotní prostředky, nebo první autonomní drony chránící české klienty v krizových zemích dálného východu.  

Pomůžeme Vám  vhodně vybrat, konfigurovat, sestavit a aplikovat Váš dron a zaručíme bezchybný a profesionální provoz. 

 

DJI
DJI Enterprise
Gremsy
Tarot
Gryphon Dynamics
Pixhawk
LILLIPUT
MikroKopter

 

 

Servis

Disponujeme zázemím a vybavením pro komplexní servis dronů značek DJI, MikroKopter, Gryphon Dynamics a dalších. Od běžné provozní údržby, přes nastavení řídících jednotek a gimbalů, až po kompletní diagnostiku a opravu po havárii. Letité zkušenosti ze servisu většiny typů dronů, optimální skladové zásoby, kvalifikovaní konstruktéři, to vše nám umožňuje nabídnout nejvyšší možnou kvalitu služeb na našem trhu.

Servis havarovaných UAV

Opravy dronů

Měli jste nehodu s Vašim dronem? Nabízíme kvalitně vybavený servis profesionální řady DJI produktů. Většinou to na první pohled vždy vypadá hůř, než to dopadlo. V případě havárie Vám rádi uděláme analýzu poškození, doporučíme kvalitativně i ekonomicky vhodný typ opravy, zajistíme potřebné náhradní díly a provedeme servisní zákrok.

 

preventivní celoroční prohlídky dronů

Servisní prohlídky dronů

Pravidelné servisní prohlídky dokáží odhalit chyby, které by mohly mít fatální následky a zajistí bezchybný a dlouhotrvající provoz. Přenechte servisní kontroly odborníků, kteří vědí na co se zaměřit a jakým způsobem analyzovat jednotlivé komponenty a chování dronu. Velice často odhalíme drobné detaily, které ovšem v delším časovém horizontu mohou způsobit pád Vašeho dronu.

 

Vývoj

Zabýváme se modifikacemi sériově dostupných strojů i vývojem vlastních bezpilotních platforem pro specifické využití. Tvoříme nadčasová řešení s důrazem na 100% technické provedení, systémovou integraci všech komponent a uživatelskou přívětivost. Při tom těžíme ze znalostí v oblastech konstrukce a avioniky z klasického letectví i ze zkušenosti získaných vývojem unikátních bezpilotních prostředků pro komerční zákazníky i státní instituce v ČR a celé střední Evropě.

speciální konstrukce dronů

Vývoj bezpilotních prostředků

Abychom bylli schopni realizovat veškeré požadavky kladené na různé funkční typy a provedení dronů, často můsíme zkonstruovat a vyrobit speciální řešení. Od samotné 3D konstrukce funkčních částí a matematickou pevnostní analýzu, přes frézování a výrobu z kompozitních materiálů, až po specifické naladění a funkcionalitu řídící jednotky - tohle všechno umíme a nabízíme v profesionální kvalitě. Na obrázku výše je např. naše konstrukce hexacoptery s použitím duralových součástí z dronu DJI M600. Návrh vznikl z požadavku klienta na využití pro průmyslové inspekce s důrazem na snímání z podhledu pro kontrolu mostních konstrukcí.

speciální kamerová technika

Konstrukce a vývoj filmové techniky

Vývoj a použití kamerových hlav na dronech, umožnil vzniknout novým typům integrace do filmového a reklamního prostředí, kde nalezli svoji pevnou pozici. V závislosti na našich znalostech, jsme využívání pro konstrukci a aplikace na car mounty, jimmy jiby, cable camy a jiné profesionální filmové a fotografické zařízení. Na obrázku je car mount pro filmové kamery, který nabízí precizní stabilizaci ve třech osách, dálkové ovládání a přenos obrazu a je vybaven integrovaným odpružením pro eliminaci přenosu vibrací mezi vozidlem a kamerou.   

 

DJI M600 v RTF konfiguraci s termokamerou Wiris
Jamcopters hexakoptára pro 360° průmyslové inspekce
3D model středu koptéry včetně pevnostní a hmotnostní analýzy
DJI S1000 s integrovanou termokamerou Wiris Workswell
M600 a integrace termokamery Wiris do DJI RONIN-MX
Heavy lift varianta Gryphon Dynamics rámu s brushless kamerovou hlavou pro RED Epic a Alexa Mini
Jamcopters konstrukční řešení heavy lift octocoptery se sklopnými rameny
JamCopters kamerová hlava
JamCopters DJI S1000 s implementovanou termokamerou WIRIS
JamCopters upgrade DJI S900 na pohonný systém DJI E1200 s Ronin-M
Konstrukční řešení sklopných ramen na heavy liftu oktokoptéry
Integrace Sony A7SII do brushless kamerového upraveného držáku Tarot. Dron hexacopter DJI S900 s E1200
mbhmb
mbhmb
JamCopters heavy-lift a RED EPIC
koaxiální řešení dronu pro testy AČR v zahraničí
JamCopters kamerový držák
JamCopters Safira

 

 

 

 

Naše reference

zpět nahoru